Beste  !subscriber_name,

Hier enkele interessante activiteiten voor de komende maanden.

Geniet er van!

Fotowedstrijd & -tentoonstelling
HERBERGEN IN DE WESTHOEK

waar men de heiligen met hoepels bindt
Mout- & Brouwhuis de Snoek
Wedstrijd van 1 november 2016 tot 1 mei 2017
Tentoonstelling van 1 juli tot 29 oktober 2017
De Speelman Het museum-van-de-dorst wil de rol van de hedendaagse herberg in het maatschappelijke leven van de Westhoek in beeld brengen: de herberg als lokaal van verenigingen, als ‘speelhol’ van biljarters, vogelpikkers, kaarters en volkssporters, als ‘place for dates’ en andere rendez-vous, de plek die, ‘hip’ en ‘cool’ of ouderwets, sowieso het uur uit het oog verliest, het oord waar de brouwer trakteert, de bazin de plak zwaait, gelachen en geschreid wordt, gefoefeld en bedisseld, de toog als biechtstoel dient, de dronkaard niet langer zijn ‘voorlaatste’ krijgt, en de wereld steeds opnieuw verbeterd wordt… om uiteindelijk alles bij het oude te laten (op enkele rebelse uitzonderingen na).
In de jacht op herbergen en hun dagdagelijks reilen en zeilen wil het Mout- & Brouwhuis de Snoek zich beperken tot de 18 Westhoekgemeenten: Alveringem – De Panne – Diksmuide – Heuvelland – Houthulst – Ieper – Koekelare - Koksijde – Kortemark – Langemark-Poelkapelle – Lo-Reninge - Mesen – Nieuwpoort – Poperinge – Veurne – Vleteren – Wervik – Zonnebeke. 
De ‘fair play’ van het concours wordt gegarandeerd door een wedstrijdreglement, dat u mits een mailtje naar Bernard Duflou secretaris@desnoek.be of Frank Becuwe (voorzitter@desnoek.be) kan opvragen. En wat meer is, geeft een deelname u meer dan één excuus om in de komende maanden op kroegentocht te gaan en wie weet een zeer mooie prijs binnen te halen. Waarop dan nog gewacht?
 
info en wedstrijdreglement op http://www.desnoek.be

Café Chantant in Brugge

Café Chantant Een gezellige avond met de bekende markt- zanger Eric Wille en accordeonist Luc De Sutter.
Prijs : leden vzw ‘t Hamerken en BAB € 8, niet leden € 10 per persoon een Brugse Zot inbegrepen
Inschrijven vóór woensdag 16 november bij Paul Vanneste via GSM 0475-392810 (sms of tel) of via e-mail: paulvanneste@telenet.be
Betaling aan de kassa! Estaminet ‘t Hamerken, Brouwerij De Halve Maan, Walplein 26, BRUGGE